dinsdag 8 december 2009

Vanmarcke Textielveredeling NV

Vanmarcke is een loonveredelingsbedrijf waarvan de activiteiten gespreid zijn over drie afdelingen:

Garenvoorbereiding (1.500.000 kg per jaar)
Garenververij (1.000.000 kg per jaar)
Weefselveredeling (15.000.000 meter per jaar)

In de garenvoorbereiding gebeuren volgende bewerkingen: bobijnen, sectionaal scheren, warpen, sterken en/of assembleren van kettingbomen.

De ververij is een discontinue garenververij waar zowel Co, Pa, Pes, Fibranne als mengvezels op bobijnen of op bomen geverfd worden.

 
   
  Tenslotte biedt de weefselveredeling van Vanmarcke een grote variĆ«teit aan van chemische en mechanische behandelingen op platweefsels, tapijten en velours.

Onze troeven zijn de hoge flexibiliteit, de uitstekende service, de korte levertermijnen in combinatie met de eigen transportafdeling en uiteraard een kwalitatief hoogstaande behandeling.
   
   Vanmarcke is een gevestigde waarde met een rijke geschiedenis in het hart van de West-Vlaamse textielindustrie. De geschiedenis gaat terug tot in het interbellum. De oorspronkelijke weefactiviteiten werden eind de jaren 60 afgestoten waarna Vanmarcke zich volledig ging toeleggen op textielveredeling .In de jongste drie decennia groeide Vanmarcke uit tot een flexibele, succesvolle en dynamische loonveredelaar van zowel garens als weefsels. Specifieke investeringen in moderne, hoogtechnologische apparatuur maken van Vanmarcke voor veel bedrijven een onmisbare schakel tussen producent en consument.
Vanmarcke Textielveredeling NV - Grote Heerweg 74 - B-8791 Beveren-leie - Belgium - Tel.: +32 56 735454 - fax: +32 56 735455 - info@vama.be

Geen opmerkingen: